Om ScandNet

ScandNet har lång erfarenhet och bred kunskap inom ett flertal områden som marknadsföring, webbstrategi, webbutveckling, sökmotoroptimering, projektledning, film och media samt mycket annat och brinner för det vi jobbar med.

Vi utgår alltid från kunden och går tillsammans med denna igenom vad tanken, behovet, affärsnyttan och målet med projektet är och ger våra råd och förslag på lösningar utifrån detta.
Vårt motto är att ingenting är omöjligt, vilket innebär att vi alltid ser till att hitta lösningar som motsvarar kundens önskningar, förväntningar och inte minst budget.

Det kan gälla kompletta lösningar som innefattar alla delar av som ska göras eller enbart projekt som innefattar webbstrategi eller sökmotoroptimering av befintlig hemsida.
Vad ni än väljer hittar vi alltid den bästa möjliga lösningen.

Varför välja Scandnet?

Vi var bland pionjärerna på Internet, vi startade redan 1994/1995. Vårt mål är att skapa affärer och kundnytta för våra kunder. Vi har varit med och startat upp och arbetat inom framgångsrika Internet och medieföretag. Vi programmerar, bygger databaser, designar, leder projekt, kreerar, skriver texter, fotograferar, filmar samt utvecklar från idé till långt efter leverans.

Vi finns kvar år efter år
Vi finns kvar år efter år i branschen vilken garanterar kunden kontinuitet. Vi hette ursprungligen Ippon AB och arbetar med kommunikation-, analys-, strategi- och marknadsföringsuppdrag sedan 1976, både i Sverige som internationellt i alla fem världsdelarna. Detta bolag har vi fortfarande kvar men det driver i dag i första hand annan verksamhet.

Framgångsrika projekt och kampanjer
Vi har under åren arbetat med framgångsrika kampanjer både som affärsrådgivare och webbbutvecklare inom ett flertal områden. Bland de vi arbetat med kan nämnas: Malmö Arena, Skånemejerier, Bukowski, Copenhagen Capacity, TV 5, Gbg & Co (Göteborgs Stad), PNB, Proviva, Kockums, Malmö Stad, SKAF (Sveriges Konst- och Antikhandlare- förening.), Skånes IF, Öresundskommittén, Region Skåne, Skånetrafiken, Pronano, Aktivt Språk, Telia, Skandiabanken, Position Skåne, Truemax, Haikers AB m. fl

Första webbsidan redan 1995
Våra första Webbsidor kreerades redan 1995. I Öresundsregionen startade vi 1995 med orestad.se vilken året efter blev oresund.com, fortfarande idag en välbesökt hemsida. Vi var även först ut att marknadsföra Malmö internationellt, malmo.com lades ut i februari 1996.
Titta gärna på några av våra projekt i vår portfolio

Vi levererar i tid
Lämnar vi en offert står vi också för vårt anbud. Våra kunder eller samarbetspartners behöver inte förvänta sig några debiteringar vilka inte är överenskomna, och vi levererar i tid. Vi tillhandahåller också specifikation över alla arbetade timmar vilka gått på löpande kostnad.