« Tillbaka

Webblösningar

ScandNet erbjuder professionella och kvalitativa produktioner. I samråd med kunden skapar vi en skräddarsydd målinriktad hemsida som speglar er företagsprofil.

Vi diskuterar målgrupp, strukturerar sidan, skapar design och layout.

Behöver ni hjälp registrera domännamn för varumärken och kampanjer, hitta webbhotell och/eller sätta upp egen server hjälper vi gärna till.

I alla nyproduktioner ingår sökmotoroptimering (SEO), ett måste för att er hemsida ska hittas hos de ledande sökmotorerna.

WordPress

För dig som vill ha en enkel hemsida att själv lätt kunna uppdatera samtidigt som den ger ett snyggt och professionellt intryck.
WordPress är ett flexibelt system med lätthanterliga verktyg och funktioner som kan byggas ut allt efter behov och önskemål. Med vår kunskap inom PHP-programmering erbjuder vi även möjlighet att förbättra och utveckla funktioner i WordPress så att dessa passar just era idéer och krav

Ni avgör hur enkelt eller avancerat WordPress skall vara. Vi försöker alltid presentera de bästa lösningarna för just ert behov.

Vidareutveckla befintlig hemsida

Behöver ni vidareutveckla en befintlig hemsida? Tillsammans med er analyserar vi om ni fått nya målgrupper, hur innehållet skall förändras, strukturen omarbetas eller om ny, fräsch design kan stärka ditt företags image.